Ontdek het nieuwe Grundfos ALPHA3 syteem bij Van Oirschot

De mogelijkheid om belangrijke gegevens op afstand via Bluetooth uit te lezen kunnen zowel installateurs als huiseigenaren profiteren, en met een correct ingeregeld radiatorsysteem of vloerverwarmingssysteem kan de verwarmingsrekening zo'n 7 tot 20% lager uitvallen. En is een rapport beschikbaar op de smartphone.

Uitermate betrouwbaar en toonaangevend rendement
De lagers en de as zijn gemaakt van keramiek dat geen magnetische deeltjes uit het verpompte water aantrekt, en de levensduur van de pomp verlengt. Tel dit op bij de droogloopbeveiliging die zorgt dat de pomp alleen draait wanneer er water in het pomphuis is, en u heeft te maken met een uitermate betrouwbare pomp. En met een energie efficiëntie index van slechts 0,15 is het nieuwe ALPHA3 systeem ook uiterst efficiënt.

Met de verbeterde ALPHA-stekker, de AUTOADAPT functionaliteit en de gebruikersvriendelijke interface is het eenvoudig om de pomp in elk verwarmingssysteem te installeren en in bedrijf te stellen. Ervaar het ultieme comfort in iedere ruimte. U heeft geen last meer van geruis in radiatoren en pijpen maar wel een verbeterd rendement.